Via Brava Tossa de Mar

Característiques:

Dificultat: Baixa
Duració: 5 - 8 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Maig - Octubre
Longitud: 0,33 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Sud-Est

Platges Via Brava Tossa de Mar

Platja de la Mar Menuda
És una platja situada en una zona urbana amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a sud, la superfície de la platja està composta de sorra gruixuda, de color daurat. Té una longitud de 185 metres i una amplada de 25. Ha estat guardonada amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes.

Platja del Reig
Situada ala mateixa població entre la Platja Gran i la Platja de la Mar Menuda, s’hi arriba baixant una petita escala. La seva mida varia depenent dels temporals i dels corrents marins que s’emporten la sorra. Actualment, aquesta platja ha desaparegut.

Platja Gran
És una platja situada en una zona urbana amb un grau d'ocupació alta l'estiu. Orientada a est, la superfície de la platja està composta de sorra gruixuda, de color daurat. Té una longitud de 390 metres i una amplada de 55. Ha estat guardonada amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes.

Tossa de Mar

Tossa de Mar, a la comarca de la Selva, viu amb un peu al mar. Les muralles de l’antiga vila gairebé s’endinsen en l’aigua, i tot de platges i petites cales amagades entre pins i penya-segats envolten aquest poble de pescadors. Els seus carrers et parlen d’història. D’una Turissa romana, d’una Torsa medieval i d’una Tossa que avui t’obre els braços i et convida a gaudir de les seves platges, la seva natura, la seva cultura, la seva gastronomia i d’un munt d’activitats. Et cal res més per fer-hi parada?

Més informació a: www.viesbraves.com