Via Brava Tamariu

Característiques:

Dificultat: Mitja
Duració: 18 - 30 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Juny - Octubre
Longitud: 1,2 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Sud-Oest

Platges Via Brava Tamariu

Cala Aigua Xelida
És una cala situada en una zona natural amb un grau d'ocupació mig a l'estiu.Orientada a nord-est, la superfície de la cala està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 40 metres i una amplada de 13.

Cala Aigua Dolça
És una cala situada en una zona natural amb un grau d'ocupació mig a l'estiu.Orientada a sud-oest, la superfície de la cala està composta de grava, de color daurat. Té una longitud de 25 metres i una amplada de 12.

Platja de Tamariu
Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 220 metres i una amplada de 40.Ha estat guardonada amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis.

Tamariu

Dir Tamariu és dir platja. És dir cales d’immensa calma a l’hivern i de sol radiant a l’estiu, en un entorn d’ensomni. Una carretera d’interminables revolts que surt des de Palafrugell –municipi al qual pertany– amaga aquest paradís de sorra granulada i de vegetació exuberant. Si tens paciència, agrairàs haver fet el camí. Gaudiràs de les cales d’Aigua-xellida, Pedrosa o dels Lliris. I a la d’Aiguadolç, després d’un bon bany d’aigua i sol, podràs refrescar-te a la font que li dóna nom. Un passeig pel camí de ronda fins al far de Sant Sebastià et depara una altra meravella: la vista immensa sobre el mar. T’has imaginat ja escapant-te a Tamariu?

Més informació a: www.viesbraves.com