Via Brava Sant Feliu de Guíxols

Característiques:

Dificultat: Alta
Duració: 27 - 45 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Març - Octubre
Longitud: 1,8 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Sud-Oest

Platges Via Brava Sant Feliu de Guíxols

Platja Racó de Garbí
Orientada a est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 90 metres i una amplada de 25. És una platja situada en una zona urbana amb un grau d'ocupació alt a l'estiu.

Platja Port Salvi
Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de grava, de color daurat. Té una longitud de 95 metres i una amplada de 15. És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu.

Cala Vigatà
Orientada a sud-est, la superfície de la cala està composta de còdols, de color daurat. Té una longitud de 155 metres i una amplada de 15. És una cala situada en una zona natural amb un grau d'ocupació baix a l'estiu.

Sant Feliu de Guíxols

Quan vinguis al Baix Empordà has de fer parada a Sant Feliu de Guíxols. El seu monestir benedictí i la seva Porta Ferrada és un dels grans símbols de la població. Però també ho són les platges i les cales que s’obren pas entre penya-segat i penya-segat (suggeriments de la casa: cala Canyetes, Port Salvi o Sant Pol), els camins de ronda, la via verda del carrilet, l’excursió a la Pedralta… Les propostes no s’acaben. I si decideixes venir a l’estiu, aprofita per gaudir del Festival de la Porta Ferrada, amb música, teatre i dansa de tots els colors.

Més informació a: www.viesbraves.com