Via Brava Platja d'Aro

Característiques:

Dificultat: Alta
Duració: 30 - 50 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Juny - Octubre
Longitud: 2 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Sud-Oest

Platges Via Brava Platja d'Aro

Platja de Sa Conca
Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra gruixuda, de color daurat. Té una longitud de 450 metres i una amplada de 45. Ha estat guardonada amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis.

Cala Pedrosa
Orientada a l'est, la superfície de la cala està composta de sorra fina, de color dorat. Té una longitud de 25 metres i una amplada de 10.

Caleta de Sagaró
És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a est, la superfície de la platja està composta de grava, de color fosc.Té una longitud de 210 metres i una amplada de 20. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes.

Platja d'Aro

Platja d’Aro és un dels pobles turístics en majúscules del Baix Empordà i una de les principals destinacions de la Costa Brava. Oci de dia i oci de nit. De propostes i d’activitats no te’n faltaran. Per exemple: al matí, bany a la platja gran o a alguna de les caletes del voltant. A la tarda, passejades i compres aprofitant la fresca. Quan baixa el sol, és el moment de gaudir de l’àmplia oferta de terrasses, bars i restaurants. I si pots tornar-hi a l’octubre, tens cervesa garantida a la Festa de la Tardor, més coneguda com la Festa de la Cervesa.

Més informació a: www.viesbraves.com