Via Brava Lloret de Mar - Fenals

Característiques:

Dificultat: Mitja
Duració: 25 - 40 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Març - Octubre
Longitud: 1,3 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Sud-Oest

Platges Via Brava Lloret de Mar - Fenals

Platja Gran de Lloret de Mar
És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 1350 metres i una amplada de 45. Ha estat guardonada amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes.

Cala Banys
És una cala situada en una zona natural amb un grau d'ocupació mig a l'estiu. Orientada a sud-est, la superfície de la cala està composta de còdols, de color grisós. Té una longitud de 55 metres i una amplada de 10.

Platja de Fenals
És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 780 metres i una amplada de 50. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes.

Lloret de Mar

Lloret de Mar és una combinació perfecta de sol, platja, cultura i oci. Aquest municipi de la Costa Brava banyat pel Mediterrani el pots gaudir com vulguis i amb qui vulguis. Si busques tranquil·litat, refugia’t a la cala Boadella, passeja pels camins de ronda que voregen el litoral o desconnecta a qualsevol dels racons dels jardins de Santa Clotilde. Si vols trobar diversió i aventura, tens un munt d’activitats aquàtiques, rutes a peu o en bici per esgotar-te. I si el que cerques és una bona dosi de cultura, tens una gran llista d’edificis modernistes per visitar. Fes-te un Lloret de Mar a la teva mida.

Fenals

La platja de Fenals és una platja situada al terme municipal de Lloret de Mar (comarca de la Selva), a la Costa Brava Sud, entre la platja de sa Boadella i la platja de Lloret. És una platja de sorra gruixuda, d’uns 700 metres de llargada i un 10% de pendent. Està situada en una zona semi urbanitzada de la Vila de Lloret de Mar i s’hi accedeix per la carretera GI-682 (Blanes-Lloret). S’hi pot arribar amb autobús interurbà. Una banda de la platja (la del costat de sa Boadella), conserva una pineda que comença al Racó d’en Sureda. A l’altre costat de la platja, en forma de badia molt oberta i d’aigües fondals, s’hi alça un promontori (que és el punt més alt de la costa de Lloret) on hi ha les restes del Castell de Sant Joan.

Més informació a: www.viesbraves.com