Via Brava Llançà

Característiques:

Dificultat: Baixa
Duració: 9 - 15 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Maig - Setembre
Longitud: 0,6 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Nord

Platges Via Brava Llançà

Platja de Grifeu
Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 170 metres i una amplada de 30. Ha estat guardonada amb la Bandera Blava per la qualitat de les seves aigües i els seus serveis. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes. És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu.

Platja de l'Alguer
Orientada a est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat.Té una longitud de 40 metres i una amplada de 10. És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació mitjà a l'estiu.

Platja D'en Jordi
Orientada a nord-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat.Té una longitud de 50 metres i una amplada de 10. És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació mig a l'estiu.

Platja de l'Argilera
Orientada a nord-est, la superfície de la platja està composta de sorra gruixuda, de color daurat.Té una longitud de 25 metres i una amplada de 15. És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu.

Llançà

Si no has sentit parlar mai de Llançà, tanca els ulls. Imagina’t en una petita població mediterrània, envoltada de paisatge natural protegit. A un costat, el Parc Natural de Cap de Creus, amb precioses platges i petites cales de somni. A l’altre, la serra de la Albera, amb una infinitat de camins per recórrer. Imagina’t sol o amb els teus, practicant esports nàutics, descobrint joies arquitectòniques mil·lenàries o degustant un saborós plat de peix fresc. Tot això, i molt més, ho trobaràs a Llançà. Quan vinguis, obre bé els ulls; hi ha molt a veure.

Més informació a: www.viesbraves.com