Via Brava Llançà - Port de la Selva

Característiques:

Dificultat: Alta
Duració: 26 - 43 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Maig - Setembre
Longitud: 1,7 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Nord

Platges Via Brava Llançà - Port de la Selva

Platja Cau Del Llop
És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a est, la superfície de la platja està composta de grava, de color fosc. Té una longitud de 210 metres i una amplada de 20. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes.

Cala Racó del Bell Fons
És una cala situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació baix a l'estiu. Orientada a nord, la superfície de la cala està composta de còdols, de color grisós. Té una longitud de 5 metres i una amplada de 10.

Platja d'en Robert
És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a nord, la superfície de la platja està composta de sorra gruixuda, de color grisós. Té una longitud de 45 metres i una amplada de 30.

Llançà

Si no has sentit parlar mai de Llançà, tanca els ulls. Imagina’t en una petita població mediterrània, envoltada de paisatge natural protegit. A un costat, el Parc Natural de Cap de Creus, amb precioses platges i petites cales de somni. A l’altre, la serra de la Albera, amb una infinitat de camins per recórrer. Imagina’t sol o amb els teus, practicant esports nàutics, descobrint joies arquitectòniques mil·lenàries o degustant un saborós plat de peix fresc. Tot això, i molt més, ho trobaràs a Llançà. Quan vinguis, obre bé els ulls; hi ha molt a veure.

Port de la Selva

Al nord de la Costa Brava hi ha el Parc Natural del Cap de Creus, i al nord del cap de Creus hi ha el Port de la Selva. Tot i el turisme d’estiu que gaudeix de les seves platges i cales, continua sent un poble tranquil i pesquer que mira al mar. L’entorn també convida, evidentment, a practicar esports nàutics i a descobrir els camins de ronda i altres itineraris per les muntanyes que toquen el Mediterrani. En una d’aquestes passejades has d’incloure una visita al monestir de Sant Pere de Rodes, una obra impressionant del segle x i tot un referent de l’art romànic de les comarques de Girona.

Més informació a: www.viesbraves.com