Via Brava Garbet

Característiques:

Dificultat: Alta
Duració: 18 - 30 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Juny - Octubre
Longitud: 1,2 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Nord

Platges Via Brava Garbet

Platja de Garbet
És una platja situada en una zona natural amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a nord-est, la superfície de la platja està composta de grava de color fosc. Té una longitud de 400 metres i una amplada de 30 metres.

Platja de les assutzenes
És una platja situada en una zona natural amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a nord, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 125 metres i una amplada de 20 metres.

Platja del Borró
És una platja situada en una zona natural amb un grau d'ocupació baix a l'estiu. Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra gruixuda, de color fosc. Té una longitud de 50 metres i una amplada de 15 metres.

Garbet

La platja de Garbet es troba just al costat de la carretera N-260, anant des de Llançà en direcció a Colera, i ofereix la possibilitat d'aparcar a peu de platja. Així i tot, a l'estiu resulta més complicat i, depenent de l'hora en què es visita la platja, pot ser que fins i tot hagi de deixar el cotxe a prop de la carretera. Composta de pedra de ribera de tipus gran i petit, la platja disposa d'un servei d'allotjament i restaurant a peu de platja, que ofereix transport amb taxi marítim per als vaixells que decideixin fondejar en aquest punt del litoral de l'Alt Empordà. Es tracta d'una platja d'ambient molt familiar, on fins fa poc es podia arribar fàcilment en tren, ja que disposava d'un baixador ferroviari just al costat. La platja té una longitud de més de sis-cents metres i una amplada d'uns 30.

Més informació a: www.viesbraves.com