Via Brava Fenals - Santa Cristina

Característiques:

Dificultat: Mitja
Duració: 18 - 30 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Març - Octubre
Longitud: 1,2 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Sud-Est

Platges Via Brava Fenals - Sant Cristina

Platja de Fenals
És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 780 metres i una amplada de 50. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes.

Cala Punta d'en Sureda
Orientada a sud, la superfície de la cala està composta de sorra fina, de color daurat. Té una longitud de 40 metres i una amplada de 5.

Cala de Sa Boadella
Orientada a sud-est, la superfície de la cala està composta de sorra gruixuda, de color daurat.Té una longitud de 320 metres i una amplada de 40. Ha estat guardonada amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis.

Platja de Santa Cristina
Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat.Té una longitud de 370 metres i una amplada de 35. Ha estat guardonada amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis.

Fenals - Sant Cristina

La platja de Fenals és una platja situada al terme municipal de Lloret de Mar (comarca de la Selva), a la Costa Brava Sud, entre la platja de sa Boadella i la platja de Lloret. És una platja de sorra gruixuda, d’uns 700 metres de llargada i un 10% de pendent. Està situada en una zona semi urbanitzada de la Vila de Lloret de Mar i s’hi accedeix per la carretera GI-682 (Blanes-Lloret). S’hi pot arribar amb autobús interurbà. Una banda de la platja (la del costat de sa Boadella), conserva una pineda que comença al Racó d’en Sureda. A l’altre costat de la platja, en forma de badia molt oberta i d’aigües fondals, s’hi alça un promontori (que és el punt més alt de la costa de Lloret) on hi ha les restes del Castell de Sant Joan.

Més informació a: www.viesbraves.com