Via Brava Calella-Llafranc

Característiques:

Dificultat: Baixa
Duració: 15 - 25 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Maig - Setembre
Longitud: 1 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Sud-Est

Platges Via Brava Calella-Llafranc

Platja de Llafranc
Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color daurat.Té una longitud de 340 metres i una amplada de 40.Ha estat guardonada amb la bandera blava per la qualitat dels seus serveis. Es troba adaptada per minusvàlids i persones amb cadira de rodes.

Platja de Canadell
Orientada a sud, la superfície de la platja està composta de sorra fina, de color grisós. Té una longitud de 250 metres i una amplada de 25.

Calella

Tots els nuclis que formen part de Palafrugell tenen el seu encant, però quan visitis Calella de Palafrugell descobriràs que sona la mar de bé. Sonen les onades del Mediterrani, en aquesta vila que ha sabut conservar l’esperit mariner com cap altra. A les platges i les cales (autèntics paradisos amagats de tot) sona el silenci, la calma i la tranquil·litat. I també sona la música a les nits d’estiu amb la tradicional Cantada d’Havaneres i el prestigiós Festival de Cap Roig, dues cites que en aquest escenari de gran bellesa esdevé una experiència imprescindible.

Llafranc

Llafranc viatja entre la tradició i la modernitat. Destí popular i de prestigi des de fa més de 50 anys, la badia de sorra fina vorejada per un agradable passeig que arriba fins el port nàutic té com a marc l’església de Santa Rosa de Lima amb una premsa de vi romana al costat i el Cap de Sant Sebastià al nord. En aquest punt hi trobem les millors vistes del nostre litoral, a més d’un conjunt monumental format pel Far de Sant Sebastià, la Torre de Guaita, l’ermita i un poblat ibèric restaurat. També és un bon punt per emprendre el camí de ronda direcció Tamariu, passant per Cala Pedrosa, o per baixar a la recerca del Dolmen de Can Mina dels Torrents.

Més informació a: www.viesbraves.com