Via Brava Cadaqués

Característiques:

Dificultat: Mitja
Duració: 15 - 25 min.
Usuaris: Nadadors, snorkel
Temporalitat aproximada: Juny - Setembre
Longitud: 1 Km.
Amplada màxima: 200 m platja - 50 m roques
Temperatura de l’aigua: 14ºC - 25ºC
Salinitat de l’aigua: 36 - 38 grms/l.
Tipus fons marí: Roca - sorra - posidònia
Vents: Predominants de component Nord

Platges Via Brava Cadaqués

Platja des Llané Petit
És una platja situada en una zona urbana amb un grau d'ocupació mig a l'estiu. Orientada a nord-est, la superfície de la platja està composta de grava, de color fosc. Té una longitud de 45 metres i una amplada de 8.

Platja d'Es Sortell
És una platja situada en una zona urbana amb un grau d'ocupació alt a l'estiu. Orientada a nord-est, la superfície de la platja està composta de grava, de color grisós. Té una longitud de 55 metres i una amplada de 10.

Platja Sa Conca
És una platja situada en una zona urbanitzada amb un grau d'ocupació mig a l'estiu. Orientada a sud-est, la superfície de la platja està composta de grava, de color grisós. Té una longitud de 90 metres i una amplada de 15.

Cadaqués

El nom de Cadaqués està lligat al Mediterrani, a algunes de les platges i cales més emblemàtiques de la Costa Brava; al paisatge espectacular del Parc Natural del Cap de Creus; a la tranquil·litat d’una vila on encara es respira el seu caràcter mariner; i a importants artistes i intel·lectuals que han trobat aquí el seu paradís d’inspiració, com el geni empordanès del surrealisme, Salvador Dalí. Si visites Cadaqués, ja sigui per un dia o per una temporada llarga, el nom d’aquesta vila també estarà lligat per sempre a tu.

Més informació a: www.viesbraves.com